I Stockholm över helgen!!


Vi kände att det var dags att lämna ön en sväng och dra och hälsa på alla vänner i Stockholm. Vi flög igår och stannar till på söndag kväll. Igår så var vi ute med ett par vänner (Kim Bauer bla). Kvällen började hemma hos Kim där det blev lite trubadur innan det bar vidare till en Irländsk pub när vi käkade middag och lyssnade på ett grym bluesband. Efter det så drog vi till Stureplan och Labbet där det inte var så mycket folk så vi gick över till Spybar en sväng men även där var det glest med folk. Så kvällen slutade på Labbet innan det blev en bulle hem vid 03 tiden.

I dag så var vi på stan en sväng. Anna shoppade loss som vanligt. Efter några timmar så åkte vi hem till min farmor å farfar och åt en jättegod middag. Kul att träffa dom, det blir bara ett par ggr per år. Ikväll så blir det sushi och öl med Anna, Rebecka, Susanna och Viktor, som vi bor hos i Gamla stan. Få se om det blir utgång ikväll annars laddar vi inför imorgon då det blir 30-års fest och Café Opera.

V75 står på schemat imorgon och jag och Simon har studerat startlistorna under veckan. Vad vi kommit fram till kommer under förmiddagen imorgon.


På återseende!! /Z

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0