Poker och shopping


Igår var det som sagt dags för att spela lite poker igen. Eftersom jag ska spela en 235 dollars turre idag så kände jag att det var på tiden att fiska lite på RIOs cashgame bord. Jag satte mig med 200 dollar på ett 1-3 dollars bord. Spelade en jävla massa händer och spelet kändes bra och stabilt precis som det gjort innan. Träffade inte mycket floppar med kunde ta hem ett par fina potter ändå. Efter ca 2.5 timmars spel så kände jag att jag blev rastlös och istället för att slaska bort 550 dollar (låg 350 dollar plus) så valde jag att kliva från bordet. Jacob spelade då en 550 dollars turre på Ceasars Palace så jag kände att det var dags att kolla in hur det gick för den gamla fisken. När jag kommer till Ceasers så sitter Jaken med en stabil stapel av marker. Följande händer då: (JAKENS ord) "Ja jag trebeta en pott med AK och torska mot JJ. Sen vart jag tiltad och bustade med J9, så var det med det. Riggade skit."

Visst är han fin den där Jacob :)

Efter pokern så drog jag till Las Vegas största outlet men alla de stora märkerna. Jag klev in i Ralph Laurens butik och blev visst där i en dryg timme. Hade en egen betjänt som bar runt på mina grejer, vikte mina kläder, kom med förslag osv. Bra service, så det ska vara. Köpte en del men måste tillbaka dit minst en gång till innan vi åker hem för att rusta upp mig inför hela sommaren. Det ska nämnas att det var bra pris på mycket i butiken, om man nu jämför med i Sverige och Norge.

Nu har vi precis ätit frukost här på Trump och ska nu till gymmet innan vi lägger oss vid poolen. Värmen är ca 45 i solen och klockan är bara 09.00. Kom just på att jag måste iväg och köpa sololja (solskyddsfaktor är inget för mig ;)

Kl 12.00 är det dags för en 235 dollars turre på Ceasers Palace. Medans Jaken ska spela     1 000 dollars NL Holdém eventet i WSOP 2010!!! Lycka till önskar vi alla honom. Håll tummarna för min gode vän.


Vi hörs snart och ha en fin dag.



På återseende/// Z

Varmt!


50 grader i solen tar knäcken på mig. Är tvungen att dricka 5 liter om dagen och jag kan säga att jag åkte inte direkt till Vegas för att sörpla vatten ;). Igår så spelades första turneringen för våran del. En 340 dollars lunchturre med 20 000 i startmarker och en blindsnivå på 40 min vilket är en bra struktur på en turnering om ni frågar mig. För att göra en lång historia kort: Spelade upp mig till ca 30 000 i marker när första 40 min var spelade. Så jag låg en bra bit över avrage (snittet) just då. Tills jag spelade en hand som en %&#()&= mongolid. Satt på knappen (dealerbutton) och skulle sno blinds så jag höjde upp 3ggr BB (big blind) med 7 3 ruter. Fick en syn av SB (small blind) och BB la sig. Floppen kom 9 J 4 varav två ruter. Han checkar och jag betar ca 3/4 av potten och han synar. På turn så kommer spader 10 och han betar direkt ut 3/4 av potten och dum som jag är tar jag en syn. River missar jag mitt färgdrag och det enda sättet för mig att vinna potten i det läget med 7 högt är att bluffa och det var det som hände, men problemet var bara det att han på Turn hade klonkat in sin hålstege med KQ så jag tappade ca 2/3 av mina marker till honom. Så går det när man spelar skithänder.

Efter det så skärpte jag till mig och spelade väldigt bra. Spelade upp 10 000 i marker till 30 000 på en timme och var över avrage innan pausen. Efter pausen så tightade jag till mig och följande sker:

Satt på cutoff (innan dealerbutton) och plockade upp KK och höjde till 4000, blinds i det läget var 1000-2000. Alla fram till BB la sig och han synade. floppen kom 8 4 2. Perfekt flopp för min KK. Han betade ut 4000 och jag höjde direkt till 12 000 och han funderar en stund. Sedan ställer han mig allin och jag är såklart tvungen att syna honom med min KK. Han slänger upp AA och jag är ute ur turneringen. Finns inte en möjlighet att jag släpper den handen i det läget då den enda handen som slår mig AA eftersom han inte hade synat min raise med skit. Men AA satt jag honom såklart inte på.

Inga sura miner utan jag dricksade den fina servitrisen för min vodka redbull och gick från bortet. Inte lång senare kommer Jaken och säger att han ställde blind efter att bara ha sett på en 4a ;) TILT!!!!!!

Så vi tog varandra i hand för att ta oss till RIO casino för att hälsa på lite kända pokerproffs. Den första vi ser utanför lobbyn är Fulltiltproffset Phil Gordon. Han var väldigt trevlig ska sägas.





När vi kom in på RIO så gick vi till pokerrummet där eventet skulle spelas och vem kommer inte ut ur en dörr om inte Shotty Nyguen. Vi gick fram till honom och han droppar sin vanliga kommentar: "How you doing baby"?. Haha. -Im fine thank you. -How are you? "Im all good baby". Jävligt skön lirare.

Sedan var ju såklart Daniel Negreanu, Erik Lindgren, Doyle Brunson där osv.

Daniel Negreanu i svart längst bort.

 

Nu är klockan 10.45 här i Vegas och vi har hunnit med frukost och gymmet. Nu ska vi bege oss till RIO för lite cashgame. Sedan blir det poolen på Trump och ikväll bjuds det på bra fest på Sapphire ;)

Ta hand om er och gör inget jag inte skulle ha gjort ;)

 

På återseende/// Z


LAS VEGAS!!!


I fyra långa år har jag väntat och äntligen är vi här. Efter 16 timmar på flyg så har vi äntligen kommit till hotellet. Vi möts av en salong som är lika stor som slottet med guld och diamanter i hela lobbyn. När vi kom hit igår så var det menat att vi skulle bo i en liten svit med utsikt över strippen. Det var precis så det blev men sviten var inte så liten om jag säger så.

Vi somnade runt 7 tiden och gick upp kl 5 imorse. När jag kollade ut ur fönstret så blinkade hela Vegas som ett stort nöjesfält (vilket det är). Beställde rumservice och käkade. Sedan fick vi för oss en grej.... Det var nämligen så att vi nöjde oss inte riktigt med den lilla sviten så vi bestämde oss för att uppgradera vårat rum till den större sviten på Donald Trumps 5 stjärniga hotell. Inga konstigheter som färjan Håkan hade sagt!!!

Det är det schysstaste rum/lägenhet jag bott i. Bra större än lägenheten vi har i Oslo, med 2 stora badrum med 3 duschar, bubbelbad, tv i speglarna så att man kan kolla sport när man skiter. Väldigt viktigt för mig och Jaken!! Ett stort kök med en köksö där Jaken kan laga mat. En stor plasma i vardera rum. Ett vardagsrum på ca 50 kvm och en matplats som Jaken ska få servera sina delikatesser på.

Jag har även hunnit med ett pass på gymet idag. Skönt att hålla igång lite iaf. Har en känsla att det inte blir så mycket träning i sommar tyvärr ;)

Dagens planer är att spela nån lunchturnering på Venitian innan vi ska iväg till Rio och kolla när Phil Ivey, Brunson och dom stora grabbarna ska spela 10 000 dollars eventet 7 card stud vid 17.00. Det ska sägas att vi ligger 9 timmar efter svensk tid.

Ikväll blir det att besöka några schöna klubbar och uteställen här i Vegas ;) Z glädjer sig. Får se vad denna underbara värld har att erbjuda.

Det ska tilläggas att detta är en blogg och inget jävla skolarbete så det kommer nog att vara ett par särskrivningar här och där ;) Men vad gör det. Dom som pluggar och skriver utan särskrivningar har inte råd att åka hit (ett annat sätt att se på det).

Ha en fin dag så hörs vi snart.

På återseende// Z

RSS 2.0