Varmt!


50 grader i solen tar knäcken på mig. Är tvungen att dricka 5 liter om dagen och jag kan säga att jag åkte inte direkt till Vegas för att sörpla vatten ;). Igår så spelades första turneringen för våran del. En 340 dollars lunchturre med 20 000 i startmarker och en blindsnivå på 40 min vilket är en bra struktur på en turnering om ni frågar mig. För att göra en lång historia kort: Spelade upp mig till ca 30 000 i marker när första 40 min var spelade. Så jag låg en bra bit över avrage (snittet) just då. Tills jag spelade en hand som en %&#()&= mongolid. Satt på knappen (dealerbutton) och skulle sno blinds så jag höjde upp 3ggr BB (big blind) med 7 3 ruter. Fick en syn av SB (small blind) och BB la sig. Floppen kom 9 J 4 varav två ruter. Han checkar och jag betar ca 3/4 av potten och han synar. På turn så kommer spader 10 och han betar direkt ut 3/4 av potten och dum som jag är tar jag en syn. River missar jag mitt färgdrag och det enda sättet för mig att vinna potten i det läget med 7 högt är att bluffa och det var det som hände, men problemet var bara det att han på Turn hade klonkat in sin hålstege med KQ så jag tappade ca 2/3 av mina marker till honom. Så går det när man spelar skithänder.

Efter det så skärpte jag till mig och spelade väldigt bra. Spelade upp 10 000 i marker till 30 000 på en timme och var över avrage innan pausen. Efter pausen så tightade jag till mig och följande sker:

Satt på cutoff (innan dealerbutton) och plockade upp KK och höjde till 4000, blinds i det läget var 1000-2000. Alla fram till BB la sig och han synade. floppen kom 8 4 2. Perfekt flopp för min KK. Han betade ut 4000 och jag höjde direkt till 12 000 och han funderar en stund. Sedan ställer han mig allin och jag är såklart tvungen att syna honom med min KK. Han slänger upp AA och jag är ute ur turneringen. Finns inte en möjlighet att jag släpper den handen i det läget då den enda handen som slår mig AA eftersom han inte hade synat min raise med skit. Men AA satt jag honom såklart inte på.

Inga sura miner utan jag dricksade den fina servitrisen för min vodka redbull och gick från bortet. Inte lång senare kommer Jaken och säger att han ställde blind efter att bara ha sett på en 4a ;) TILT!!!!!!

Så vi tog varandra i hand för att ta oss till RIO casino för att hälsa på lite kända pokerproffs. Den första vi ser utanför lobbyn är Fulltiltproffset Phil Gordon. Han var väldigt trevlig ska sägas.





När vi kom in på RIO så gick vi till pokerrummet där eventet skulle spelas och vem kommer inte ut ur en dörr om inte Shotty Nyguen. Vi gick fram till honom och han droppar sin vanliga kommentar: "How you doing baby"?. Haha. -Im fine thank you. -How are you? "Im all good baby". Jävligt skön lirare.

Sedan var ju såklart Daniel Negreanu, Erik Lindgren, Doyle Brunson där osv.

Daniel Negreanu i svart längst bort.

 

Nu är klockan 10.45 här i Vegas och vi har hunnit med frukost och gymmet. Nu ska vi bege oss till RIO för lite cashgame. Sedan blir det poolen på Trump och ikväll bjuds det på bra fest på Sapphire ;)

Ta hand om er och gör inget jag inte skulle ha gjort ;)

 

På återseende/// Z


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0